13 noiembrie 2014

Regulament Festivalul-Concurs "Mostenirea Vacarestilor".

   Fiecare scriitor poate participa la una sau mai multe sectiuni.La sectiunea poezie vor prezenta un grupaj de maxim 10 poezii,la sectiunea proza pot trimite 3 proze in maxim 8 pagini,la sectiunea teatru pot trimite 1-2 piese scurte inclusiv teatru pentru copii.Tema este la alegere.La sectiunea eseu se accepta doua lucrari de 4-5 pagini cu tema impusa.   Lucrarile vor fi editate in word,Times New Roman 12,la 1,5 randuri.Acestea se vor trimite in stil motto.Pe fiecare pagina se va trece un motto,ce se va regasi si pe plicul de expediere in locul expeditorului.Atentie:nu se trece numele autorului pe plicul expediat sau pe lucrari.Alaturi de operele semnate cu motto,in plic se va adauga un alt plic mic ce contine datele personale:nume,prenume,adresa,ocupatie,data nasterii,telefon,adresa e-mail,activitate literara.
   Lucrarile se vor trimite in sistem print dar si in sistem electronic(cd/dvd) la adresa: Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, str. A. I. Cuza nr.15, cod poştal 130007, Targoviste, sau strategiiculturale@yahoo.com
Premianţii vor fi invitaţi de către organizatori în zilele 7 şi 8 noiembrie 2014, la Târgovişte, la manifestările organizate în cadrul Festivalului-Concurs Naţional de Literatură „Moştenirea Văcăreştilor” – ediţia a XLVI-a, 2014.
   Premiile, în număr de 18, în valoare de circa 5000 lei, vor fi acordate concurenţilor, în vechea Cetate de Scaun, cu ocazia festivităţii de încheiere a concursului. De asemenea, lucrările premiate vor fi 

publicate într-un volum editat de Centrul Judeţean de Cultură 
Dâmboviţa, în colaborare cu Editura „Bibliotheca”.
Relaţii suplimentare:
Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa – telefon-0245/613112; e-mail – strategiiculturale@yahoo.com sau pe pagina www.cjcd.ro (unde vor fi publicate şi rezultatele finale).

   Data limita de trimitere a lucrarilor este 25 octombrie 2014.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu